Uzin Utz Group Norge AS

I 2013 ble Uzin Utz Group Norge AS den norske selskapsdelen av Uzin Utz AG.
Uzin Utz Group Norge AS vil således koble opp teknisk kompetanse og forbindelse med en global aktør med hovedkontor i Tyskland.
Den videre integreringen i Uzin Utz Group betyr at vi vil oppdatere vår kunnskap for å kunne hjelpe deg som kunde raskere innen alle typer gulvløsninger, slik som undergulvsbehandling, installasjon og overflatebehandling av alle typer gulv, som tepper, PVC, design gulv, linoleum, gummi og parkett.

UZIN UTZ AG har vist vekst gjennom 100 år, under samme families ledelse, nå tredje generasjon. Fjerde generasjon kom inn i selskapet i dets 100 års jubileum i 2011.

 

Uzin Utz Group Norge AS historie:

1958 - Løkken AS grunnlagt, som et håndverks- og salgsselskap i Grenland

1970 - Startet med import av flis

1979 - Startet som eneforhandler for Ardex

1991 - Startet som eneforhandler for UZIN

1994/95 - Entreprenør-aktiviteten skilt ut i eget selskap, og solgt

2011 - UZIN UTZ AG kjøpte 80% av Løkken AS

2013 - UZIN UTZ AG ble 100% eier av Løkken AS 

2015 - Nytt firmanavn: Uzin Utz Group Norge AS

2015 - Mars: Uzin Utz Group Norge AS har solgt merkevaren Flisdesign med tilhørende agenturer. Ny eier er Engevik Byggsenter AS på Stord.

2015 - Juni: Flyttet kontor og lager til Larvik - Elveveien 34.

2015 - November: Ny daglig leder: Lars Albrecht Jensen

codex - for den profesjonelle flislegger

Med høy kvalitet på sitt produktsystem står Codex for profesjonell installasjon av keramiske fliser og naturstein.

Codex systemet ble introdusert i 2007 som et nytt brand i UFLOOR Systems. Målgruppen er profesjonelle og høyt kvalifiserte flisleggere og deres ønsker og krav til moderne produkter. Resultatet er en høy kvalitets- standard  som vises i  hele  vårt  komplette system.   

Forbehandling av underlag

Codex stammer fra flis og natursteindivisjonen i UFLOOR Systems brand, UZIN. Vi kan derfor dra fordeler av den store ekspertise på behandling av underlag som de besitter. Dette har resultert i moderne  primere, avrettingsmasser, fuktsperrer og andre spesialprodukter med meget høy kvalitet.

Installasjon

Hver type keramisk flis eller naturstein  kan kreve en spesiell installasjonsteknikk. Om det gjelder montering med sementbasert lim i tynne eller tykkere sjikt, med dispersjonslim eller reaksjonsherdende lim: Codex kan alltid gi en optimal løsning. 

Fuging

Det er fugene som setter prikken over i`en  på en installasjon utført av en profesjonell håndverker og som sammen med flisene gir det perfekte sluttresultat. Mye forskning er utført for å videreutvikle Codex fugemassene. Basert på nyeste teknikk og “know-how” er det utviklet et stort spekter med høykvalitets produkter.